In de crisis waar wij ons nu in bevinden hebben veel mensen meer tijd voor hun zelf dan normaal gesproken. Maar je hoeft je niet te vervelen! Doordat je meer vrije tijd hebt kun je deze tijd goed besteden aan het ontdekken van nieuwe hobby’s. Je kunt er ook voor kiezen meer tijd te besteden aan je huidige hobby’s. Een van de leukste hobby’s die je kunt hebben is gamen. Gamen is al voor veel mensen een leuke hobby. Misschien is gamen ook wel iets voor jou?

Gamen als hobby

Lijkt gamen je een leuke hobby en heb je hiervoor gekozen als nieuwe hobby? Dan heb je waarschijnlijk de goede keuze gemaakt. De game wereld is beter dan ooit tevoren. De nieuwe consoles zijn ook redelijk recent uitgekomen. Dan heb ik het natuurlijk over de Playstation 5, Xbox series X en de Xbox series S. Mocht je er eentje van kunnen bemachtigen dan kun je genieten van de beste graphics, de snelheid laadtijd en meer. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een oudere console te nemen die uiteraard nog steeds zeer goed werken. Naast de game consoles kun je er ook voor kiezen een PC te nemen. Een goede game PC is over het algemeen veel duurder dan een Xbox of een Playstation. Daar staat natuurlijk tegenover dat je veel meer mogelijkheden hebt dan alleen gamen. Je kunt de PC ook voor andere dingen gebruiken. Mogelijk kun je op de PC nog meer hobby’s beoefenen.

De leukste games die je moet spelen

Er zijn talloze goede games die je kunt spelen. Houd je van multiplayer games dan is de game Call of Duty en Warzone zeker een leuke game voor jou. Warzone is bovendien crossplay. Dit houdt in dat je tegen alle spelers kunt spelen. Een server waar xbox, playstation en pc gamers samen op spelen. Een zeer leuke ervaring.

Daarnaast zijn er ook games met hoge kwaliteit. Open world games. Een van de beste open world games op dit moment is Assassins Creed Valhalla. In deze game speel je als viking en beleef je verschillende gebeurtenissen uit de geschiedenis. In deze prachtige game kun je dorpen of steden veroveren maar je kunt ook gaan vissen als je dat wilt. Dit geeft aan hoe divers de game is. De game heeft een verhaallijn maar je kunt er ook voor kiezen om af te wijken van het verhaal en verschillende opdrachten uit te voeren.

De beste verwachte game

Far cry 6. Je hebt de naam Far Cry vast wel een keer voorbij horen of zien komen. Far Cry 6 wordt ontwikkeld door dezelfde makers als die van Assassins Creed Valhalla. De ontwikkelaars Ubisoft heeft al talloze toffe games achter hun naam staan. Far Cry 6 zal ergens deze zomer uitkomen. In deze game speel je als vrijheidsstrijder in een open world. Het is jouw taak om de bevolking van de stad te bevrijden tegen tirannie. Dat beloofd veel spectakel!