14 karaat gouden oorbellen

Is jouw vriendin of vrouw binnenkort jarig en ben je op zoek naar een goed cadeau om te geven. 14 karaat gouden oorbellen is misschien wel wat voor haar. Oorbellen zijn altijd een goed cadeau om te geven. Het is iets wat haar hele leven meegaat en iedere keer als zij ze ziet moet ze aan jou denken. Het is vaak zoeken naar een mooi design van de oorbellen. Vrouwen zijn vaak specifiek in wat ze mooi vinden en wat ze niet mooi vinden. Gelukkig hoef je bij Treasure Juwelier niet lang te zoeken. Ze hebben hier enorm veel designs in vele verschillende stijlen. Zo hebben ze ervoor gezorgd dat er voor iedereen wat te vinden valt.

Mooi design

Van klassiek tot gedurft

De stijlen verschillen van de standaard designs als een ringetje of een hartje tot aan hele gewaagde designs. Deze designs zijn voor de mensen die zich durven te laten zien. Ze hebben ook 14 karaat gouden oorbellen met diamanten erin. Ook hebben ze traanvormige oorbellen. Dit is een klassiek design die al vele jaren meegaat in de mode. Een sieraad is ervoor om te laten zien wie je bent. Het wordt gezien als een spiegel van je innerlijk.

Grote collectie

Graveren

Treasure Juwelier heeft ook een extraatje die je kunt toevoegen aan je ring of oorbel. Je kunt een aantal van de artikelen in de collectie laten graveren met een tekstje of je naam. Zo kun je het sieraad ook nog speciaal maken.