fitbit versa 2 bandjes

De Fitbit Versa is een zeer veelzijdig en ook erg fraaie smartwatch. Met alleen de smartwatch ben je al dolblij natuurlijk. Met een van de vele accessoires die je bij dit slimme horloge kunt kopen, vergroot je de mogelijkheden nog meer. Wat dacht je van de Fitbit Versa 2 bandjes bijvoorbeeld? Met deze Fitbit Versa 2 bandjes kun je voortaan je smartwatch altijd om je pols houden, ook als je een zakelijke afspraak hebt.

Goede pasvorm

Er is een passend bandje voor echt elke gelegenheid

Doorgaans worden smartwatches zeker ook gebruik tijdens het sporten. Vaak is dan sprake van een siliconen bandje. Dat staat wat minder goed als je netjes gekleed naar een zakelijke afspraak moet. Precies om die reden kun je tal van verschillende Fitbit Versa 2 bandjes aanschaffen. Je hebt ze in de maten small, large en one size. Dat kan het probleem dus niet zijn. Ze passen dus altijd.

Top kwaliteit

Van diverse materialen en met de sluiting die jij zo mooi vindt

Je schaft een ander bandje voor de Fitbit Versa 2 aan in tal van verschillende kleuren, of bandjes met meer dan een kleur. Ze zijn er van metaal, nylon en siliconen dus en ook wat betreft de sluiting kun je kiezen. Heb je graag een gesp, of geef je de voorkeur aan klittenband of magneet? Specialist Shop4 is de leverancier van de bandjes, die je smartwatch meteen een nieuwe look geven. Ook om die reden kun je besluiten een extra bandje te kopen.