Alle relatiegeschenken van Orangesmile zijn goede voorbeelden van een cadeau voor verschillende relaties. Wanneer jij nieuwe klanten wil werven of hebt geworven, wil je natuurlijk hun waardering ontvangen. Het is niet zo dat dit altijd te koop is, maar om een goede eerste indruk achter te laten kan je ervoor kiezen een geschenk te geven. Een voorbeeld wat in deze tekst gegeven zal worden is een tas. Deze tas kan je nog unieker maken door hem te laten bedrukken. Denk hierbij aan de opdruk van je logo, of van een andere boodschap. Zo kan je niet alleen jouw bedrijf adverteren, maar ook zorgen dat de klant je onthoudt. 

Soorten tassen     

Er zijn heel veel verschillende soorten tassen. Je kan hier ook in variëren in de zoveel tijd. Je kunt bijvoorbeeld in de zomerperiode koeltassen bedrukken. Ook kun je in dezelfde tijd voor strandtassen gaan. Om deze tassen in de winter aan nieuwe klanten te geven is misschien niet heel efficiënt. In die periode kan je dan mogelijk switchen naar rugtassen of boodschappentassen. Er is voor ieder wat wils. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om het te linken aan je bedrijf. Is jouw bedrijf gespecialiseerd in laptops? Geef dan laptoptassen aan nieuwe klanten. Hechten jullie veel waarde aan sporten of gezondheid? Kies dan voor het bedrukken van sport tassen. 

Hoe dan verder? 

Na het kiezen van de soort tas moet je natuurlijk de bedrukking zelf bepalen. Zoals gezegd kan je heel simpel ervoor kiezen om het product met jouw logo te bedrukken. Wil je toch een stapje verder gaan? Bedenk dan een pakkende slogan die men dan aan jullie bedrijf kan gaan linken. Het persoonlijk maken van een geschenk, maakt het product al bijzonder. Door de bedrukking legt de persoon altijd de link aan jouw bedrijf en als iemand vraagt waar de tas van is, wordt jouw bedrijf genoemd. Dit zou dus ook goed zijn voor mond op mond reclame. Een geschenk met een hoge waarde.