verkeer

Wanneer iemand binnen mijn familie gebruik moet maken van de diensten van een verkeersschool, doet men dit altijd via Wesseldijk. Wij hebben hier dan ook allemaal goede ervaringen mee. Mijn brommerrijbewijs halen evenals mijn autorijbewijs was hier erg eenvoudig. Ik had beide keren dan ook een goede instructeur die alles duidelijk en rustig uit deed leggen. Na elke les namen we even de tijd om alles van die dag door te nemen. Zodoende wist ik wat er nog verbeterd moest worden en waar ik al goed in was. Zo kan ik mij nog herinneren dat ik zeer veel moeite had fileparkeren. Inmiddels kan ik dit natuurlijk zeer goed, Vooral omdat ik het zo’n vier keer per dag doe. 

wesseldijk

Onze zoon kreeg zijn scooter rijbewijs cadeau

Omdat onze zoon zes maanden geleden 17 werd, kreeg hij zijn scooter rijbewijs cadeau. Dit was voor hem geen verassing omdat zijn broer dit ook om zijn 17e verjaardag kreeg. Wel moest hij hier iets voor doen, namelijk voldoendes halen op school. Zodoende ging hij hard leren voor zijn theorie examen, die hij behaalde met 48 vragen goed. Ook zijn praktijk haalde hij in de eerste keer.

brommerrijbewijs halen

Wat kan verkeersschoolwesseldijk.nl jou bieden?

Wanneer men naar de website van deze rijschool gaat, kun je zien dat zij elke bestuurder het volgende bieden:

  • verkeerJe kunt al in één dag jouw brommerrijbewijs halen met de eendaagse opleiding*!
  • Er is de mogelijkheid om in je eigen tempo losse lessen te nemen.
  • Zij bieden gegarandeerd de beste kwaliteit.
  • Zij hebben uitsluitend goed opgeleide en enthousiaste instructeurs.
  • Theorietraining is mogelijk.
  • Zij bieden een voordelig totaalpakket.
  • Zij zijn in heel Gelderland actief.

* Mits al in bezit van het theoriecertificaat AM.