35960_12113_aansteker_roodReview: aanstekers bedrukken bij Maxaanstekers.nl
Enige tijd geleden heb ik bedrukte aanstekers besteld bij Maxaanstekers.nl, een onderdeel van relatiegeschenken, een grote webshop voor aanstekers die je kunt laten bedrukken met je bedrijfslogo. In deze review lees je hoe ik het bestellen van bedrukte aanstekers bij Maxaanstekers.nl heb ervaren, zodat je meer inzicht krijgt in deze aanbieder.

Mijn eerste indruk45531_Aansterker 49400_10_LT90700_N0002 copy

De eerste indruk die ik kreeg van de website Maxaanstekers.nl, is dat je bij deze aanbieder vele verschillende aanstekers kunt bestellen. Zo kun je bij aanstekers bedrukken niet alleen kiezen voor diverse kleuren, maar ook voor verschillende soorten, prijzen en oplagen. Zeker als je niet precies weet waar je naar op zoek bent, is het fijn om veel keuze te hebben. Ik vond dan ook al snel de perfecte aansteker voor mijn bedrijf.

Het bestellen van aanstekers
Toen ik een product had gevonden in het aanbod van Maxaanstekers.nl voor het bedrukken van aanstekers, was het tijd om het bestellingsproces te doorlopen. Het bestellingsproces van Maxaanstekers.nl bestaat uit diverse eenvoudige stappen, die je gemakkelijk kunt doorlopen om binnen enkele minuten de juiste aanstekers te bestellen. Hoewel het bestellen van bedrukte aanstekers me vrij lastig leek, is dit dus ontzettend meegevallen.

De levering van Maxaanstekers.nl
Enkele dagen na het plaatsen van een bestelling, kreeg ik mijn aankopen al thuis afgeleverd. Daarnaast was ik niet alleen tevreden over de snelle levering, maar ook over de kwaliteit van de aanstekers die ik had besteld. Het logo stond er goed op en de aanstekers werken prima dus ik ben erg tevreden.