Lilian--10183--01-v1Schoenen die in Italië gemaakt worden hebben toch altijd weer iets bijzonders. Op de één of andere manier straalt er liefde en vakmanschap vanaf. Soms val ik nog wel voor goedkope stappers, maar Lilian laarzen blijven mijn favoriet. Ze hebben karakter. Ik val voor de warme kleuren en de elegante modellen, die je zowel bij een klassieke outfit als bij een spijkerbroek kunt dragen. Een spijkerbroek krijgt er een elegant tintje mee, en een rokje krijgt plotseling allure. Dat is wat Italiaanse schoenen doen. Het is misschien een investering, maar ik heb er tot nog toe nooit spijt van gehad. Lilian laarzen zitten heerlijk, het afwerkingsniveau is hoog en je kunt er uitstekend mee voor de dag komen. Geen overbodige luxe voor wie er elke dag netjes uit moet zien.

Lilian--10142--01-v1

Mijn laatste bestelling

Niet lang geleden heb ik me laten verleiden door bordeauxrode suède enkellaarsjes van Lilian. Vooral de metallic bloemenprint maakte deze modellen bijzonder. Ik ben zeer tevreden over de levertijd, want binnen twee dagen had ik ze al in huis. Ze waren eigenlijk te mooi om ze direct aan te trekken, dus ik heb ze bewaard voor een speciale gelegenheid. Ik droeg ze voor het eerst naar een theater in Parijs in combinatie met een zwart jurkje. Mijn geliefde vond ze prachtig. Ook eenmaal thuis kreeg ik veel complimenten over mijn nieuwe laarsjes. Het wordt nu wel heel verleidelijk om pumps te bestellen in dezelfde kleur….

Lilian--9884--01-v1