Assieraad kopen

Op zoek naar een mooi cadeau die je iemand kan geven die net een dierbare heeft verloren. Dat kan best wel lastig zijn. Een bosje bloemen doet het vaak wel goed, maar dat is maar voor tijdelijke aard. Na een week kan deze bos weggegooid worden en dat is dan best wel jammer. Je wilt iets geven waar iemand heel erg lang “plezier” van kan hebben.  Dan kan een assieraad kopen misschien wel een mooi cadeau zijn. Dit is een hanger, die in diverse modellen hier te vinden zijn. In de vorm van een hartje, een buisje en zo zijn hier nog heel veel meer modellen te vinden. In dit sieraad wordt een beetje as gedaan van de dierbare die overleden is. Op deze manier draagt degene altijd een stukje van zijn of haar dierbare met zich mee.

Assieraad kopen

Sieraden en urnen, hier te koop

Een mooie urn of hanger met de as van een dierbare erin is een speciaal en uniek gebaar naar de overledenen toe. Hiermee blijven de herinneringen aan deze persoon nog in leven. Bij de Assieraden-shop.nl zijn heel veel sieraden en urnen te koop. Van grote urnen, en minimodellen. Het is maar net waar de keuze op valt. Ook de kettingen met een bedel zij hier in verschillende modellen te vinden. Een assierraad kopen en hiermee jouw dierbare altijd bij je kunnen dragen is geweldig. 

Ook voor de dieren zijn er speciale urnen en hangers te bestellen. Een mooie ketting met een bedel eraan met een dierenpoot erop als print. Erg mooi en heel bijzonder.