De mode verandert constant, er zijn constant nieuwe trends te vinden en te zien en als u daar in mee willen gaan kan dat nogal eens knap lastig zijn. Die nieuwe mode wordt voornamelijk bedacht door grote modeconcerns, zij proberen constant nieuwe kleren te bedenken en te maken omdat dit voor hun simpelweg meer geld oplevert. Wanneer kleren immers altijd in de mode zouden blijven zou iedereen altijd hetzelfde kunnen blijven en zou niemand dus nieuwe kleren kopen en dat is nou net wat ze niet willen. Zo is de heren winterpet bijvoorbeeld op dit moment weer helemaal in de mode en wil iedere man weer een mooie winterpet hebben zodat iedereen weet dat zij met de mode meegaan.

pettenmode

petten zijn wel vaak een geval apart gebleken in de mode, ze worden namelijk niet vaak gebruikt door de grote modemerken. Ook omdat ze soms als ouderwets gezien worden en daar willen de modemerken liever niet mee geassocieerd worden, daarom kiezen ze er vaak voor petten buiten hun nieuwste collectie te laten. Al zien we de laatste jaren wel steeds vaker de heren winterpet terugkomen in het straatbeeld en zien we dus ook dat de grote modemerken steeds vaker kiezen voor een heren winterpet in hun collectie. Deze petten zijn mooi, stijlvol en makkelijk te combineren ook houden ze je warm in de winter en straalt het echt wat uit, het perfecte modeitem dus voor grote merken zou je zeggen.

Mutsen

Mutsen daarentegen worden wel vaak gebruikt door grote mode merken, ookal zijn deze ook vaak lastig te combineren zou je zeggen. Maar toch ligt dat anders een muts steekt meestal namelijk niet ver uit naarvoren waardoor het minder de aandacht trekt. Hierdoor is een muts het perfecte item, het kan namelijk met bijna alles gecombineerd worden en kan net die perfecte touch aan een look geven waardoor het er perfect uitziet dit zorgt ervoor dat petten ook vaak te vinden zijn in de nieuwste mode bladen. Deze bladen kijken graag uit naar de nieuwste mode en zijn overal goed van op de hoogte.