italiaans cadeaupakket

Rond de periode van kerstmis zit de gemiddelde Nederland met zijn handen in het haar. Wat is nou het perfecte cadeau om te geven aan bijvoorbeeld familieleden? Werkgevers hebben bin deze periode een extra zorg. Zij moeten niet alleen een leuk cadeau geven aan vrienden en familie, maar ook aan hun werknemers. Een Italiaans cadeaupakket is in dat geval de juiste keuze!

italiaans cadeaupakket

Een pakket met etenswaren

Wie aan Italië denkt, zal waarschijnlijk als eerste aan zijn typische eten denken. De Italiaanse keuken is erg divers en zeer lekker. Stel een pakket samen van diverse Italiaanse etenswaren om je werknemers aangenaam te verrassen. Hieronder staan een aantal voorbeelden genoemd van pakketten waarmee je jouw werknemers kunt verrassen:

1. Een plankje met toastjes en Italiaanse kaasjes. Denk bij Italiaanse kaas bijvoorbeeld aan Parmezaanse kaans, mozzarella, burrata of gorgonzola. Maak het pakketje nog leuker door tapenades toe te voegen. Een tapenade van zongedroogde tomaatjes is een goed voorbeeld van een typisch Italiaanse tapenade

2. Een Italiaans pasta pakket met verschillende pasta’s, saus en een kookboek over pasta’s. Geef er eventueel een bon bij voor een workshop pasta maken!

3. Een Italiaans cadeaupakket met pizzadeeg, Italiaanse kruiden en Italiaanse saus is ook plezierig om te geven. Op deze manier kunnen jouw werknemers hun eigen Italiaanse pizza maken.

4. Een pakket met Italiaanse wijnen zal ook goed in de smaak vallen bij werknemers. Dit pakket kan uiteraard enkel gegeven worden aan meerderjarigen.

7. Niet alleen wijn doet het altijd goed in een kerstpakket, maar ook chocolade wordt door de meesten erg gewaardeerd. Wat er is leuker dan Italiaanse chocolade geven? Geef bijvoorbeeld een pakket met Ferrero Rocher chocolade. Deze chocolade komt van het Italiaanse bedrijf Ferrero en wordt gekenmerkt door zijn luxe uitstraling met gouden verpakking. Uiterst geschikt voor kerst dus!

Veel succes met het samenstellen van een geschikt pakket voor jouw werknemers. Hopelijk heb je iets gehad aan de bovenstaande tips. Een plezierige kerst toegewenst!