Zoals jullie al weten ben ik gek op shoppen. Helaas denken veel mensen dat shoppen maar uit een ding bestaat, namelijk uit het kopen van kleding. Dit is absoluut niet het geval! Shoppen bestaat uit zoveel meer. Zo zijn er veel leuke gadgets die je kan kopen en ook het inhuren van een dj noem ik shoppen! Over een dj inhuren gesproken, dit heb ik pas geleden gedaan. Ik heb namelijk bijgedragen aan een dj trouwfeest. Mijn broer ging twee weken geleden namelijk trouwen en hij vroeg mij om mee te helpen met de voorbereiding. Mijn broer weet namelijk dat ik erg creatief ben en veel leuke dingen voor hem kan regelen. Zo ben ik dus op het idee gekomen om een dj trouwfeest te organiseren. Mijn broer houdt namelijk erg veel van dit soort muziek en zijn vrouw ook. We wilden een dj inhuren voor na de bruiloft en ik kan je vertellen dat dit gelukt is. Door middel van het internet heb ik een super dj voor hem geboekt.

Een geslaagde bruiloft

Inmiddels zit de bruiloft er dus alweer een tijdje op en kan ik jullie vertellen dat het een geslaagde bruiloft was. We hebben er alles aan gedaan om het trouwfeest te laten slagen en dat is gelukt! De dj heeft trouwens erg goed gedraaid en dat is natuurlijk erg fijn. Veel mensen vonden de muziek super en het werd een groot feest!