Zoals jullie weten heb ik een lichte shop verslaving en ben ik niet te stoppen als het gaat om shoppen! Ik wil hoe dan ook de nieuwste gadgets vinden en vandaag was het weer zo ver. Ik was namelijk weer actief op het internet en daar kwam ik iets wat ik erg handig vond. Bijna alle kinderen zwemmen erg veel op vakantie, ze zijn de hele dag buiten dus is de kans op verbranding erg hoog. Op de website van 4 Active Kidz kwam ik namelijk het uv shirt kind tegen. Dit shirt is super handig voor kinderen die snel verbranden. Het uv shirt staat voor een leuke prijs op de website. Ik heb dit meteen aan mijn zus verteld, mijn zus heeft namelijk een zoontje dat eigenlijk elke zomer wel flink verbrand. Dit is erg vervelend want hierdoor kan hij vaak aan het eind van de vakantie het water niet meer in.

Mijn zus is mij dankbaar voor de tip

Toen ik dat aan mijn zus vertelde was ze me erg dankbaar voor de tip. Ze is meteen zelf op de website gaan kijken en ze heeft het shirt al besteld voor komende zomer. Een uv shirt voor haar kind is ideaal. Nu verbrand hij komende zomer tenminste niet en kan hij nog veel meer van zijn vakantie genieten. Ik vind het super dat ik mijn zus deze tip heb kunnen geven en ik weet zeker fat het shirt komende zomer echt werkt!