Wat leuk! ik mag een vrijgezellenfeest organiseren voor mijn vriendin. Zij is mijn vriendin al vanaf schooltijd. Dus ik ken haar natuurlijk als een van de beste. Eenmaal iedereen bij elkaar te hebben om samen over een datum uit te komen moest ik gaan bedenken wat wij moeten gaan doen. Hiervoor is het natuurlijk een goed idee om internet te raadplegen. En toen kwam ik eigenlijk al heel snel deze site tegen. Wat mij opviel is dat je voor allerlei leuke feestjes, en weekendje weg enzovoorts hier het juiste adres kunt vinden. Namelijk, door maar één aanvraag hiervoor te doen.

Bespaar jezelf een hoop zoekwerk

Het vrijgezellenfeest moet gaan gebeuren twee weken voor mijn vriendin gaat trouwen. Het is natuurlijk nog maar de vraag of elke organisatie nog een plekje vrij heeft. Enfin, na de aanvraag kreeg ik binnen een uur de eerste drie offertes binnen. Na een tijdje waren dit er al zeven. Ik heb alle vriendinnen bij elkaar geroepen om samen de offertes naast elkaar te kunnen leggen en hieruit een keuze te maken. Wat leuk is, is dat je zelf geen aanvragen hoeft te doen en vervolgens overal op moet wachten. Wij hebben gekozen voor iets waarvan wij zeker weten dat wij onze vriendin op een leuke manier kunnen verrassen. En daarom is het ook een aanrader om eens op de ze site te kijken naar alle mogelijkheden die je hier kunt vinden. En niet te vergeten de kleine moeite die je hoeft te doen.