schort 2schort 1Dankzij Max schorten heb ik een aantal schorten kunnen bedrukken wat een heel leuk cadeau is voor enkele van mijn vrienden, ik liet een stel grappige schorten maken in een roze kleur voor een stel mannen dat van grillen houd. In het begin toen ik een vaag idee had van wat ik cadeau wilde geven ging ik op het internet zoeken naar de mogelijkheden en kwam terecht bij verschillende sites. De meeste waren erg prijzig en of ze hadden alleen een stel standaard schorten maar niks waar ik naar zocht in ieder geval. Tot ik op een gegeven moment bij Maxilia uit kwam, hier kun je een hele boel verschillende soorten dingen laten maken en bedrukken.

Het was ook nog eens erg simpel

schortOp de website was het voor mij erg makkelijk om me te navigeren, ik koos een leuk model uit die me wel geschikt leek en oen ging ik het ontwerpen. Dit alles was erg snel klaar gespeeld en daar ben ik wel blij om want zo heel goed ben ik niet met zulk soort dingen. Ik bestelde de schorten en het aantal dat ik wou en liet ze bedrukken bij Max schorten. Binnen de kortste keren werd er al aangebeld en toen was het pakket met schorten binnen gekomen, ik stond versteld van de service en vandaar dat ik de tijd en moeite neem om dit artikel te schrijven.