image (29)Wisten jullie dat je mokken kunt bedrukken bij maxmokken.nl? Ik vond dit een echt gaaf idee toen ik het hoorde. Wellicht vraag je je nu af waarom je mokken zou laten bedrukken, maar er zijn vele toepassingen hiervoor. Zelf werk ik sinds kort bij een bedrijf en heb allerlei hele leuke collega’s leren kennen. Het is maar een klein bedrijf en we werken samen met zijn tienen. Dan is er natuurlijk ook nog de baas.
Ik heb hiervoor bij allerlei verschillende bedrijven gewerkt en vond het altijd maar moeilijk om in de ochtend genoeg motivatie op te wekken om naar het werk te gaan. Het is echt niet zozeer omdat ik lui ben, maar eerder omdat ik de sfeer op het werk nooit echt leuk vond. Nu vind ik eigenlijk dat dit mijn eerste echte baan is, juist omdat ik me hier heel anders voel. Alle collega’s zijn erg behulpzaam en ook heel vriendelijk en ik vind het alleen maar logisch dat ik hiervoor mijn waardering laat blijken.

image (31)Een mooi cadeau

Daarom heb ik dus besloten iets leuks voor ze te doen. Aanvankelijk vond ik het maar moeilijk om een goed idee te vinden, maar al gauw bedacht ik me dat ik iets leuks zo kunnen vinden voor tijdens de koffie. Een mok leek me daarom de meest logische keuze.
Na een korte zoektoch op het world wide web, vond ik al gauw de site maxmokken.nl. Wisten jullie dat je ook 11246_2848mokken kunt bedrukken bij maxmokken.nl? Dat vond ik echt een geweldig idee, omdat ik zo een persoonlijke boodschap kon zetten op elke mok. Ik koos dus voor de naam van elke collega. Ik heb de mokken besteld en mijn collega’s waren er echt heel blij mee!